TREND: Meget protein & få kulhydrater Fødevarer med forhøjet protein- og reduceret kulhydratindhold er i dag mere efterspurgt end før. Grunden til dette er ...
Clean Label De fleste forbrugere ønsker madvarer uden smagsforstærker, farvestoffer og andre tilsætningsstoffer. I CSM Bakery Solution vil vi gerne give vores kunder muligheden for det rene valg. Vores Clean label produkter er markeret ...
Iøjnefaldende mini produkter, der giver anledning til at smage flere varianter… Mini produkter skiller sig ud fra resten af sortimentet. Kunderne for mulighed for ...
Inspiration til, hvordan du kan lave dine Donuts mere iøjnefaldende… Hos BÄKO har vi mange forskellige typer Donuts, med og uden fyld. Ligeledes gælder ...
Delikate desserter på glas I år holder danskerne mere ferie herhjemme, og det må unægteligt være lig med flere gæster på besøg i det ganske land, ture ud i det blå osv. Her egner desserter i glas sig rigtig godt, da de er nemme at håndtere, ser fantastiske ud ...
Bageren elsker gluten, som giver brødet smukke og delikate strukturer. Men mange mennesker vælger i dag at leve glutenfrit, af den ene (sygdom) eller ...
Hvordan kan du hjælpe dine kunder til mere tid? Det er med bl.a. derfor convinience-bølgen skyller ind over Danmark, i detail boomer alt, hvad der hedder ...
Den danske bagerbranche er stadig hårdt under pres – både fra supermarkeder, convenience stores og cafeer med brødudsalg. Nye bagerkoncepter vinder frem – både ...