Trends

18. januar 2021

NYHED: Proteinbrød

TREND: Meget protein & få kulhydrater Fødevarer med forhøjet protein- og reduceret kulhydratindhold er i dag mere efterspurgt end før. Grunden til dette er ...
18. januar 2021

Clean Label & Veganske produkter CSM

Clean Label De fleste forbrugere ønsker madvarer uden smagsforstærker, farvestoffer og andre tilsætningsstoffer. I CSM Bakery Solution vil vi gerne give vores kunder muligheden for det rene valg. Vores Clean label produkter er markeret ...
01. december 2020

Følg os på Facebook og hold dig opdateret

Hvis du ikke vil gå glip af vigtige informationer, skal du gøre dig selv den tjeneste at “LIKE” og/eller Følge os på Facebook Facebook ...
24. august 2020

Mini Mini

Iøjnefaldende mini produkter, der giver anledning til at smage flere varianter… Mini produkter skiller sig ud fra resten af sortimentet. Kunderne for mulighed for ...
05. august 2020

Pimpede desserter i glas

Desserterne der ser så indbydende ud, at de stjæler ALT opmærksomheden 🤪 Flot pyntede desserter i glas er det helt store hit i øjeblikket. ...
04. august 2020

Go nuts with your DONUTS…

Inspiration til, hvordan du kan lave dine Donuts mere iøjnefaldende… Hos BÄKO har vi mange forskellige typer Donuts, med og uden fyld. Ligeledes gælder ...
24. juni 2020

Glas til desserter – TO BRING HOME

Delikate desserter på glas I år holder danskerne mere ferie herhjemme, og det må unægteligt være lig med flere gæster på besøg i det ganske land, ture ud i det blå osv. Her egner desserter i glas sig rigtig godt, da de er nemme at håndtere, ser fantastiske ud ...
08. maj 2020

American Donuts

Pyntede donuts er det helt store hit Flere og flere forbrugere elsker de bløde amerikanske donuts og især når de flot pyntede, farverige og ...
01. januar 2020

Er du glutenfri?

Bageren elsker gluten, som giver brødet smukke og delikate strukturer. Men mange mennesker vælger i dag at leve glutenfrit, af den ene (sygdom) eller ...
01. januar 2020

For mange forbrugere, er tid en mangelvare…

Hvordan kan du hjælpe dine kunder til mere tid? Det er med bl.a. derfor convinience-bølgen skyller ind over Danmark, i detail boomer alt, hvad der hedder ...
26. marts 2019

Udvikling eller afvikling?

Den danske bagerbranche er stadig hårdt under pres – både fra supermarkeder, convenience stores og cafeer med brødudsalg. Nye bagerkoncepter vinder frem – både ...
13. juni 2018

Hvilken type kunder vil du gerne tiltrække?

Der er 4 STORE kundegruppe, der er interessante og købedygtige Hvilke type kunder får du mest besøg af, og tilpasser du dig til det? Eller ...
23. maj 2017

Spis BARE brød til…

Sundhedsentusiaster ser med stor skepsis på brød i disse år. Især hvedebrødet er i bad standing og bliver hos mange forbrugere erstattet af andre ...
23. april 2017

Stemning sælger som varmt brød

Det skal se indbydende ud, når der ligger kanelsnegle og boller i vinduet. Men stemning sælger også. Hos bagere som Søster Lagkage i Viborg eller ...
23. april 2017

Træk en cupcake i ”hæveautomaten”

Ideen er ikke ny – mange husker sikkert stadig, da bagerne solgte gammelt wienerbrød i automaten om natten. Men hvorfor ikke sælge muffins eller ...
23. april 2017

Alle vil beundre bageren

I gamle dage gemte bageren sig i baglokalet, og han var gået hjem i seng, da de fleste kunder kom til butikken. Men nutidige ...
19. april 2017

Drive-in bagerier boomer i Danmark

Det er under 10 år siden, Danmark så det første drive-in bageri. Men fænomenet har bredt sig til hele landet og boomer i disse ...
Se flere nyheder