Nyheder
NYHED: Proteinbrød
TREND: Meget protein & få kulhydrater
Fødevarer med forhøjet protein- og reduceret kulhydratindhold er i dag mere efterspurgt end før. Grunden til dette er den øgede ernæringsmæssige bevidsthed hos de yngre målgrupper.
Med CSMs ProteinKruste har du de ideelle forudsætninger, som håndværksbager for at kombinere bagetraditioner med moderne temaer, og i sidste ende, at tiltrække nye kunder.
214993, ProteinKruste
ProteinKruste fordele:
- Kan betegnes som „proteinrig“, „LowCarb“ og „højt fiberindhold“
- Dosering 60 % af samlet melindhold
- Vegetabilske ingredienser af høj kvalitet, proteinkilder soja og ærter
- Nå nye målgrupper
- Sprød, rustik skorpe
- Behagelig typisk brødkarakter
- Fantastisk friskholdning
- Også muligt at betegne som fuldkorn
Se mere om produktet og få 4 lækre opskrifter i PDF, eller ISSUU og bestil direkte i BIBS.