Om Os

Vi er en dansk salgsorganisation. Det er vi, fordi vi dermed allerbedst vil kunne betjene danske bagere og konditorer. Vi har et tæt samarbejde med Europas største grossist indenfor bageriråvarer. Vores direkte samarbejdspartner er BÄKO Schleswig Holstein med hovedkontor og lager i Kropp, som ligger 50 kilometer fra den dansk/tyske grænse. Det er herfra, de fleste varer leveres til danske bagere og konditorer. Indkøb af varer sker i samarbejde med 32 andre BÄKO–afdelinger – denne indkøbs volumen sikrer de bedste varer til de billigste priser.

I BÄKO DANMARK er vi et lille team, der sammen med vores danske kollegaer på kontoret i Kropp bruger al vores tid på at betjene danske bagere og konditorer. Vi er ”ejet af bagere”, og målet for BÄKO DANMARK er derfor udelukkende at give danske bagere og konditorer de bedste varer til de billigste priser.

BÄKO DANMARK – fra bager til bager

Vores daglige arbejde er derfor anderledes end i virksomheder, der udelukkende skal sørge for at optimere indtjeningen. Det betyder b.l.a., at vi ikke tænker på ”hvad kan vi få for en vare og dermed få maksimal indtjening”. Når der indkøbes varer, bliver der pålagt et omkostningstillæg, således at lager, leverings- og administrationsomkostninger bliver dækket. Herved fremkommer bagerens købspris. Enkelt og ukompliceret og det er også den måde, vi arbejder på at:

Gøre det nemt, enkelt og effektivt og holde styr på omkostningerne – så kan bagere og konditorer få de bedste varer til den billigste pris.