SpireVip Rugbrød 🌱

SpireVip informationsfolder og opskrifter

Det nye saftige, milde og lækre SpireVip rugbrød støtter Børnecancerfonden

Vær med til at sælge rugbrød, der støtter den gode sag for kræftramte børn og unge. Et rugbrød fuld af smag og lækre ingredienser, der passer perfekt til hele familien.

SpireVip 🌱 fuld af spirende kerner

Produktet
SpireVip rugbrødet er fuld af sunde spirede kerner og nærende fuldkornsmel. Brødet har en saftig krumme med lang holdbarhed og er lavet med restbrød for at minimere madspild og skabe en lækker, let krumme.

Kampagnen
SpireVip rugbrødet er udarbejdet med det formål at støtte op om Børnecancerfonden. Velkommen på SpireVip holdet – her gælder følgende: Pr. kg Easy Puravita SpireVip du bruger, støtter du Børnecancerfonden med 5,75 kr. Pr. færdigbagt brød støtter dine kunder Børnecancerfonden med 1kr*
*Gælder KUN standardopskriften på SpireVip rugrødet.

Puratos har udarbejdet plakater, flyers osv. (se mere info i folderen), som er til rådighed for dig. Der er billedmateriale, du kan bruge på dine sociale medier. Alt dette får du fat i ved at kontakte din Puratos eller BÄKO Konsulent. Nemt at gå til og skabe en efterspørgsel efter produktet. Vær’ synlig for kunderne fra gaden, i butik og på dine sociale platforme. Ligeledes støtter Michael V. Knudsen op om sagen og de billeder, der er lavet med ham og rugbrødet, kan du også bruge frit i din markedsføring.

“Som sportsmand og far vægter jeg sund og nærende mad højt og rugbrød er en vigtig del af måltiderne for hele vores familie. SpireVip rugbrødet passer perfekt til både store og små og støtter et fantastisk formål”

Udtaler Michael V. Knudsen, tidligere håndboldspiller

215100, Puratos SpireVip (10 kg)

– bestil direkte i BIBS HER. Gør en forskel for de kræftramte børn og gør en forskel i dine kunders madpakker, med dette lækre brød.

 

Mød SpireVip 🌱 – ta’ det saftige rugbrød i sortiment, støt et godt formål – dine kunder vil elske det!

SpireVip kan KUN købes hos BÄKO DANMARK.