De danske Håndværksbagere samlede kr. 220.000,- ind…

Bagerier der solgte Skrabe-julekalenderen 2019

til Børnecancerfonden 💪

I starten af 2018 indgik BÄKO DANMARK et samarbejde med Danmark Rundt Team Bodenhoff (DRTB), om at udarbejde en skrabe-julekalendere, der kunne sælges rundt om hos landets Håndværksbagere. Her kunne kunderne vinde en masser af præmier, som stort set alle sammen var oplevelses-præmier. Det gik i tråd med, at vi samlede ind, for at give oplevelser til de kræftramte børn. Over et par måneder blev der udviklet en skrabe-julekalender med en masse nationale præmier, samt en fribillet til UNIVERSE på Als, på bagsiden af hver julekalender.
Salget af Julekalenderen gentog vi i 2019 og endnu flere Håndværksbagere støttede op og solgte kalenderen.

Stor opbakning 🙏

Igen i 2019, så vi Julekalenderen som en god idé til at få et specielt produkt ind i butikken. Et produkt, som man ikke kunne købe andre steder, og at vi så samtidigt kan gøre en forskel for nogle kræftramte børn og deres familier, det er så fantastisk. Nogle bagere lavede et event ud af at sælge kalenderne, andre gav et gratis bageri-produkt med hver kalender de solgte, nogle lavede en konkurrence blandt deres personale om, hvem der kunne sælge flest osv. I det store hele lykkedes det over det ganske land, at samle ind til det gode formål.
Det er altafgørende for os at takke alle bagerier og kunder, der er gået helhjertet ind i projektet og har solgt en masse – uden Jer havde vi ikke kunne videregive det flotte beløb til Børnecancerfonden.

Vi fik distribueret lidt mere end 7.000 kalendere over hele Danmark  –  93 salgs-steder var med til at sælge Skrabe-julekalenderen 2019, og alt i alt fik vi sammen samlet hele kr. 220.00,- sammen, dette beløb er inklusiv raslebøsser.

Et bageri gjorde en kæmpe forskel 👌

BÄKO DANMARK og DRTB havde sat en konkurrence igang, hvor det bageri, der kunne sælge flest kalendere, ville vinde et ophold på Hotel Vejle Fjord.
Her var der specielt et bageri der bare gik “all in” lige fra starten af, for at få solgt Julekalendere. De lavede blandt andet en konkurrence blandt deres ansatte. Den person, der kunne sælge flest Julekalendere ville vinde biografbilletter. Det gik over alt forventing fra første dag og Kit og Kristian Stjernholm fra Kornbageren i Odense, var fast besluttede på, at der skulle sælges mange kalendere til det gode formål.
Da December var gået, havde de solgt HELE 675 Julekalendere. Det er så imponerende – det skal I og Jeres personale have tusind tak for 🙏 – I har gjort en stor forskel! Stort tillykke med jeres ophold på Hotel VejleFjord, vi håber I må få en skønt ophold der. Kunne du tænke dig at forkæle dig selv med et ophold på Hotel VejleFjord, kan du se alle mulighederne HER

“Projekt Julekalender 2019” har doneret kr. 220.000,- til Børnecancerfonden

TUSIND TAK til alle Jer, der har været med til at gøre dette muligt – vi er taknemmelige for den store indsats; det har været skønt at opleve opbakningen, og vi ved, at det giver lys i en svær tid for de berørte, kræftramte børnefamilier. Se alle bagerier (cvr nr.) der har være med i ovenstående PDF.

Aktiviteter i 2020 🤞

Danmark Rundt Team Bodenhoff cykler desværre ikke Danmark Rundt i år pga. Covid-19. Men de vender stærkt tilbage i 2021. Har du lyst til at cykle med på turen, bidrage med forplejninger, være tilstede i målområderne eller andet støtte det gode formål på anden vis, kan du se se  meget mere på www.drtb.dk

Vil du se og vide mere om, hvilke tiltag, arrangementer og evt. hvordan man yderligere kan støtte Børnecancerfonden, så finder du yderligere oplysninger HER.