NYHEDER: Havnemøllerne Rugbrød

HM varenumre nye rugbrød

TENDENS: Rugbrødet gør comeback!

Der er som aldrig før fokus på godt brød. Faktisk vil vi gå så langt som til at sige, at bagværk – og særligt rugbrød, er midt i et sandt comeback. Hvorfor? Fordi det mætter, er en del af vores danske madkultur, er godt for fordøjelsen – og så passer det bare supergodt til morgenmad, til frokost, til aften, til den lille sult, og to go.
Vi sætter fuld fokus på alle de fordele og gode grunde der er ved at bruge rugbrødblandinger i dit bageri. Desuden får du opskrifter, tips og beregningsmodeller, der viser og guider dig til øget avance, inspiration og mersalg ved brug af rugbrødblandinger- helt uden at gå på kompromis med bagekvalitet, krummestruktur og smagsoplevelsen, naturligvis.

Hvorfor vælge en brødblanding?

Godt brød med brødblandinger er til dig, der sætter pris på ensartet håndværk og kvalitet – med et indhold, der er nemt at fortælle videre til dine kunder. En mulig løsning i disse tider, hvor det er sværere at få arbejdskraft, kan en god brødbladning være et godt alternativ til din egen blanding. Ved at bruge brødblandinger sparer du både mandetimer, tid og ressourcer, samtidig med at du oveni købet kan øge din avance i procent.

Nyhederne er:

215202: Ølands Rugbrød – Giver et smagsfyldigt Ølandsrugbrød, med en karakteristisk, men afrundet maltprofil, en tæt krumme og et højt kerne indhold.
215200: Havnens Rugbrød – Fyldt med saftige kerner og smag, som giver en god lang holdbarhed. Brødet er mørkt og til den kræsne – med en fyldig og kraftig maltsmag.
215184: Favorit Rugbrød – Giver et rugbrød, der virkeligt smager igennem af KORN. Er sammensat af rug, hvede, byg og hørfrø! Og med et ganske lille fedtindhold.
215185: Ekstra Softkerne Rugbrød – Perfekt til håndmadder. Tilføjet græskarkerner som giver både en god smag og saft til brødet. God fasthed.
215201: Ølands Surdejsbrød – En specialbrødblanding, der for mange kunder er lig med et godt brød af ægte gourmet-kvalitet. En unik smagsbalance med surdej og ølandshvede.

Se ALT om de nye rugbrød i folderen her og bestil produkterne i
BIBS HER.