Brygmester Brød

Brygmester brød

CSM – brød og stykker med øl

Brygmester Brød og Stykker, det maltede aromatiske bagværk med en ekstra „slurk“ øl! Øl og brød går hånd i hånd fordi at de helt enkelt har fælles rødder. Øl opstod ved et tilfælde af brød gæret i vand – og blev, ligesom brødet selv – til et traditionelt produkt. Uanset om du bruger Das Urige (212587) til fremstilling af brødspecialiteter med urkorn eller sammen med Olympial Plus (212000) til stykker med en sart splintrene og maltet brun skorpe:

I kombination med en evt. lokal brygget pilsner, kan du fremstille unikt bagværk som ikke kun falder i mange mænds (og kvinders) smag!
Lav evt. et samarbejde med et lokalt mikrobryggeri eller brug fx den øl vi har på lager til opskriften: 792007, Økologisk Mørk letøl (20 L)

Find meget mere info om produktet og få en masse super lækre opskrifter her.