Hvem er BÄKO DANMARK egentlig?

Vi er et team af dedikerede medarbejdere!
Her og i folderen nedenfor, vil vi fortælle dig lidt mere om, hvem vi er, hvem vi samarbejder med, og hvilke produkter du blandt andet, kan købe hos os…

BÄKO DANMARK yder danske håndværksbagere og konditorer aktiv støtte, inspirerende kampagner, udvikling og aktiviteter, og ønsker dermed at give vores kunder de bedste betingelser for at have en attraktiv virksomhed. Vi leverer råvarer til netto priser. Vores hoved fokus, og det vi arbejder for hver eneste dag, er at inspirere og rådgive vores kunder til vækst… BÄKO DANMARK er ”ejet af bagere”. Og da det samme gør sig gældende hos vores primære samarbejdspartner, BÄKO SH, arbejder vi alle med en daglig motivation om, at ”sende så meget som muligt” retur til vores ejere – nemlig håndværksbagerne.

BÄKO DANMARK er en ”nul-indtjeningsorganisation”, dvs. vi ”belaster” ikke de priser, vores kunder betaler for leverede produkter. Hvordan er det muligt? Det er det bl.a. grundet vores tætte samarbejde med en af Europas største grossister inden for bageriråvarer. Vores direkte, og primære samarbejdspartner er BÄKO Schleswig-Holstein med hovedkontor og lager i Kropp, 50 kilometer fra den dansk/ tyske grænse.

BÄKO DANMARK, har eksisteret i mere end 10 år og i 2022 omsatte vi for DKK 178 mio. Vi glæder os hver dag til nye udfordringer, oplevelser, nye opgaver og til at byde nye kunder velkommen.

Salgsorganisationen BÄKO DANMARK består af 6 ”hårdtarbejdende ildsjæle”, der bare gerne VIL den danske bagerbranche! John og Steen møder du i Vest-Danmark, Steffen og Sally tager sig af Øst-Danmark. Tina er vores kreative ”mangetingschef” og Sys har, udover det overordnede ansvar, også opgaver sammen med kunder og samarbejdspartnere. Sidst, men ikke mindst møder I vores 4 dedikerede kollegaer hos BÄKO kundeservice, Marlies, Alexandra, Ben og Michael.

Vi har alle et fælles mål. som er at inspirere og gøre en forskel for vores kunder.

Næsten 11 år på det danske marked og strategien har hele tiden været den samme – at inspirerer vores kunder til at have en endnu bedre forretning – Hvordan vi blandet andet gør det, kan du læse om i denne folder. Få meget mere at vide om os her ➡️