American Pies 🥧 Tærter

Vi har kigget lidt på fænomenet ”American Pies” og har her fundet diverse facts og lavet lækre opskrifter på de mest populære Amerikanske tærter. Forskellige smagsfulde, sprøde og lækre tærter. Tærterne smager absolut bedst, når de serveres lune med flødeskum, creme fraiche eller vaniljeis.

🥧 Shoofly pie
Har sin oprindelse tilbage i 1870’erne Pennsylvania, hvor den typisk blev spist som morgenmad og serveret med stærk kaffe til. Tærten havde ingen bund, og var derfor meget flydende og svær at skære ud i pæne stykker. Navnet ”Shoofly” stammer fra en melasse/sirups-producent fra den tid. Se mere info i folderen.

🥧 Mississippi Mud pie
Stammer, som navnet antyder, fra Mississippi omkring 1975. Mississippi Mud pie fik hurtigt international anerkendelse, da kombinationen af kraftig chokoladekage med flydende Marshmellows var en sjov, ny og anderledes måde at servere tærte på. Se mere info i folderen.

🥧 Blueberry Pie
Tærten stammer fra Nordamerika og blev spist af tidligere amerikanske bosættere. Blueberry Pie er for øvrigt nationaldessert i staten Main i det nordøstlige USA. Se mere info i folderen.

Se mere information om flere tærter og se alle opskrifterne her i ISSUU og bestilt produkter direkte i BIBS HER.