Sommerens kolde & søde fristelser…

SOMMERENS SØDE & KOLDE FRISTELSER

SOMMER 2021

Denne sommer er mange danskere fortsat hjemme i Danmark og holde ferie, og når man holder ferie. I dette sommer hæfte kan du se et par gamle kendinge og nogle nye lidt koldere af slagsen. Humlen er, sørg’ for at tilbyde produkter, de ferieramte kunder vil have. Vi ved jo nu (fra Julia Lahme), at kunderne bl.a. vil have brød med tandsmør og lækre flødekager, når det skal være hyggeligt. Men hvad med en fløde-is, eller en koldskålskage, en sommer-fromage eller måske tærter fyldt til randen med sommerens bær…

Kig’ med her for at få inspiration til kolde og søde fristelser…

KOLDE FRISTELSER
Hvor er det fantastisk, at håndværksbagere kan levere og servere alle de produkter, der egner sig super godt til “ferietid 🔆” hjemme eller et andet sted i Danmark. Varmen kommer og det giver kunderne mere lyst til kolde alternativer, det kan være: is, smoothies, fromager, koldskål, iskaffe, lemonade, milkshakes, isdesserter mv. Se side 4, 5 og 6. Skru’ ekstra op for din markedsføring på gade, vej og lokalt, af dine produkter som: snacks, måltider, brød, is og kage. Det kunne jo være, at der havde “forvildet” sig en dansk turist ind i lige netop dit lokalområde, som gerne ville have lidt at spise og drikke, og som ikke kender til den lokale bager.

SÆSONENS FRUGT
Hvad er der i sæson af frugt og grønt fra juni og frem til august? Det har vi lavet en oversigt over og kommer med opskrifter på kager med sæsonens frugter/bær. Se opskrifter fra Puratos på side 5 og se hele deres “Sommerkage folderen” HER.

GRILL SÆSON
Danskerne kan lide de kolde varianter sommeren igennem, men vi må ej glemme, at i mange danske familier findes der en sand grill-mester, ham eller hende der griller alt, hvad grilles kan hele sæsonen igennem. Hvad har du i sortiment til grill? Hvidløgsbrød, foccacia, pita, burgerboller, grill flutes… CSM har igen i år lavet en super lækker grill folder fyldt med opskrifter –
SE DEN HER.

Vi håber din butik vil bugne af købelystne sommerglade kunder til godt brød, kage, mad-løsninger, drikke, og sæsonens kolde og søde fristelser.