Smoothies, Shakes & Iskaffe

Iskolde drikke inspirationsfolder

Læskende iskolde drikke “TO GO”..

Nemt og enkelt at lave til dine kunder! Kom nemt i gang med at producere og sælge lækre smoothies, shakes og iskaffe til dine kunder. Alt det kræver, er en blender, emballage og produkter til at lave de forskellige varianter af. Informationer om råvarer og emballage kan du se på sidste side i ovenstående folder, der også er fyldt med opskrifter og masser af inspiration til de iskolde drikke. TO GO iskolde læskende drikke er en af sommerens helt store hits. Disse er lige så vigtigt som de TO GO kaffe er, hvis ikke vigtigere, hvis den varme sommer kommer igen.

Det kan anbefales at lave smoothies af en smoothie blanding – fx Jordbær og banan (Strawberry Fantasy). 1 pose blendes med noget juice, mælk eller lign. Vupti 🙂 så er der en frisk smoothie på ca. 90 sekunder

Prøv dig frem med forskellige opskrifter og tilpas dem til det, dine kunder efterspørger. Du kunne fx teste de forskellige varianter af på et par af dine loyale kunder, for at ramme den helt rigtige “sommerdrik” til sommerens varme dage.

Få produktinformation, opskrifter og idéer i folderen

Hvis ikke folderen giver dig nok inspiration, så ta’ en snak med din BÄKO konsulent om varianter af smoothies, forskellige emballager, eller om hvad forbrugerne gerne vil have, og om hvorfor det er en god idé, at sælge frisklavede kolde TO GO drikke på de varme dage… Du kan evt. også lave din egen iste, saft, lemonade eller lign. og ha’ dem stående i køledisken, ved siden af dine sandwich og salater. Smid blot en håndfuld isterninger i inden servering og pynt med friske citronskiver, mythe eller det, der passer til.

Blender og emballage til TO GO drikken, kan købes direkte hos Multiline, se meget mere HER