Amerikanske Bagels

CSM Amerikanske Bagels frostCSM opskrifter på Bagels

Er det en “brød bror” til den hypede donut?

Bagels er et klassisk stykke bagværk, der som en af de eneste i sin art, bliver både kogt og bagt, hvilket giver produktet sin specielle tætte krumme. Bagels mætter godt og egner sig godt til sulten på farten, til picnic-kurven, frokost på en bænk eller morgenmad på terrassen.
Se nogle gode basis opskrifter på bagels i CSM foldren. Og se også om CSM Bagels på frost – nemt og lækkert, hvis det skal prøves af.

Oprindeligt var Bagels udelukkende en morgenmads spise. Smurt med frisk ost, marmelade eller ristet og smurt med smør. Senere hen er det også blevet en ”frokost ting”, da bollen med hul i med den tætte krumme, egner sig yderst godt til noget lækkert fyld, som laks, kylling og masser af friske grøntsager. I USA ser man især også at Bagelen brugt i dessert lignende serveringer, med nutella, marmelade og frugt, næsten som en bror til den hypede donut 😉

Læs hele historien om Bagelens oprindelse i vores folder UDELIV og brug det i din markedsføring.

Se også idéer til spreds, dressinger og fyld i vores opdaterede TO GO folder HER.