Bakery Swiss fra HM

Opskrifter med Bakery Swiss Flour

Bakery Swiss Flour N+, malet efter Schweiziske traditioner

NYHED fra Havnemøllerne, en stærk hvedemel, som blandt andet giver gode elastiske deje. Se alle produktegenskaberne her nedenfor:

  • Kraftig og stærk hvedemel , der gør anvendelse af bagehjælpemidler mindre nødvendig
  • Fordelagtig at anvende til surdej og direkte dejføring
  • Giver en god og elastisk dej med stor gluten styrke
  • Glutens egenskab gør, at indholdet af ascorbinsyre kan holdes på et minimum dette giver en mere elastisk dej
  • Lavt aske-indhold, som giver et lyst bagværk
  • Fordelagtig til deje over køl og langtidsfermentering og N+ produkt

Køb 200 kg Bakery Swiss Flour N+ og få en opskriftsbog

Køb 200 kg Bakery Flour Swiss N+ og få en opskriftsbog fra den anerkendte schweiziske fagbrødskole Richemont (værdi af 729 kr.). Bogen indeholder et væld af inspirerende opskrifter, der gør det let at skabe spændende brød fra teori til praksis. Kontakt din BÄKO Konsulent for flere informationer og bestil produktet direkte i BIBS HER.

108022, Bakery Swiss Flour N+, 10 kg. OBS, der er også mængderabat på produktet.

I ovenstående PDF, finder du 4 lækre opskrifter fra Havnemøllerne med den nye mel. Især Mirabelle Brødet kan varmt anbefales.