Opskrifter med 🟥Essential🟥 bagehjælpemiddel

Brødopskrifter med EssentialBløddej- og Wienerbrødsopskrifter med Essential

De Danske Gærfabrikkers 🟥Essential🟥 serie

Essential er et koncentreret bagehjælpemiddel af høj kvalitet, hvor vi har fjernet alt det unødvendige, og du kan derfor nøjes med en dosering på 0,5% på melet.

Vil du også have en ny opskrift med Essential, så hent dem ovenfor i PDF. Der er et helt hæfte kun med brødopskrifter og et helt hæfte med opskrifter på bløddeje og wienerbrød.

Prøv og se med i opskrifthæfterne for inspiration –  og bestil produkterne direkte i BIBS HER.

Essential® Total Plus er et clean label enzymbaseret bagehjælpemiddel, men naturlige ingredienser uden kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Essential Total Plus er til anvendelse i deje, hvor der kræves ekstra tolerance og bearbejdelighed. Essential Total Plus forbedrer dejens styrke og stabilitet. Essential Total Plus er dit generelle allround bagehjælpemiddel, til deje over køl og frost, samt direkte dej-føring.
221278: Essential ® Total Plus

Essential® Soft er et clean label enzymbaseret bagehjælpemiddel, men naturlige ingredienser uden kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Essential Soft er udviklet til at forbedre krummeblødhed og forlænge holdbarheden. Essential Soft forbedrer krummens blødhed og elasticitet, og giver mærkbar forbedringer fra dag 1 til dag 10. 221275: Essential ® Soft

#vihæverniveauet