Sammen med de danske håndværksbagere støtter vi Børnecancerfonden

Sammen med den danske håndværksbager samlede vi kr. 200.000,- ind til Børnecancerfonden

Thomas fra Brogaards Bageri i Tinglev mødte Claus Bodenhoff (stifter af Danmark Rundt Team Bodenhoff) for nogle år tilbage og fik den idé, at nogle af håndværksbagerne landet over skulle inddrages i en juleaktivitet for at samle ind til kræft-ramte børn.

I starten af 2018 indgik BÄKO DANMARK så et samarbejde med Danmark Rundt Team Bodenhoff, om at udarbejde en skrabe-julekalendere, der kunne sælges rundt om hos landets Håndværksbagere. Her kunne kunderne vinde en masser af præmier, som stort set alle sammen var oplevelsespræmier. Det gik i tråd med at vi samlede ind, for at give oplevelser til de kræftramte børn. Over et par måneder blev der udviklet en skrabe-julekalender. Der blev hvervet over 150 nationale præmier (via Thomas Brogaard), samt en fribillet til UNIVERSE på Als, på bagsiden af alle julekalendere.

Vi er stolte at den store opbakning landet rundt

Vores håb med denne kampagne var naturligvis at samle penge ind til de kræftramte børn, men også at gøre noget for Håndværksbagerne. Noget som kunne være med til at trække kunder ind i deres butikker i juletiden, noget der kunne give dem noget good-will og en anderledes aktivitet til julehandlen. Nogle bagere lavede et event ud af at sælge kalenderne, andre gav et gratis bageri-produkt med hver kalender de solgte én, nogle lavede en konkurrence blandt deres personale om, hvem der kunne sælge flest osv. I det store hele lykkedes det de fleste steder at lave en gimmick ud af at samle ind til det gode formål. Det er vigtigt for os at takke alle de bagerier og kunder for, at de gik helhjertet ind i projektet – uden Jer havde vi ikke kunne videregive det flotte beløb til Børnecancerfonden.

Vi fik ca. distribueret 10.000 kalendere over det ganske land. Noget mindre end beregnet, men vi er tilfredse med modtagelsen rundt om i landet. 94 bagerier (128 salgssteder) var med til at sælge skrabe-julekalenderen.

Offentliggørelsen 9. maj 20109

BÄKO DANMARK var den 9. maj inviteret til pressemøde på Frederiksværk Rådhus i forbindelse med offentliggørelse og overrækkelse af en samlet donation (fra Danmark Rundt Team Bodenhoff) til Børnecancerfonden. Tilstede var bl.a. Borgmester Steffen Jensen, Claus Bodenhoff og den resterende styregruppe omkring Danmark Rundt Team Bodenhoff. Protektor Kim Vilfort, Marianne Benzon Nielsen, Børnecancerfonden og den ny ambassadør for Børnecancerfonden 7-årige Mille, som netop er blevet kræftfri, deltog også på pressemødet.

“Projekt Julekalender 2018” (inkl. beløb fra raslebøsserne) har doneret kr. 200.000,- til Børnecancerfonden

Udover information om sidste års cykeltur Danmark Rundt og indsamling, donationer, sponsorer mv. blev der også mulighed for at præsentere BÄKO DANMARK og projektet med Julekalenderen 2018. Efter endelig opgørelse og BÄKO DANMARK egen tillægs-donation var vi så glade for kunne informere om, at vi alt i alt med Projekt Julekalender 2018 (inkl. beløb fra raslebøsserne) har doneret kr. 200.000,- til Børnecancerfonden. I alt i 2018 har Danmark Rundt Team Bodenhoff indsamlet hele kr. 915.609,12,- – så fantastiskt!

TUSIND TAK til alle Jer, der har været med til at gøre dette muligt – det har været skønt at opleve opbakningen, og vi ved, at det giver lys i en svær tid for de berørte, kræftramte børnefamilier. Se alle bagerier (cvr nr.) der har være med i ovenstående PDF.

Julekalenderen og andre aktiviteter i 2019

BÄKO DANMARK har besluttet at gentage succes’en sammen med Danmark Rundt Team Bodenhoff og vil senere i år præsentere 2019-udgaven af Skrabe-julekalenderen. Indsamling til Børnecancerfonden, vil igen have fokus på at samle penge ind til oplevelser til kræftramte børn og deres familier. Vi håber at mange danske håndværksbagere har lyst til igen at støtte helhjertet op om projektet, så vi kan sende måske en endnu større donation afsted til Børnecancerfonden i 2019.

Danmark Rundt Team Bodenhoff cykler selvfølgelig igen i 2019 Danmark Rundt. Har du lyst til at cykle med på turen, bidrage med forplejninger, være tilstede i målområderne eller andet, skal du kontakt vores interne “Cykel Koordinator” Christian Drewer på: christian@baekodanmark.dk eller 4016 4181.
Ellers kan du se mere information om løbet og/eller meld til ruten på www.drtb.dk