Puratos – vegetabilske fløde i 3 varianter

Puratos 3 x PAK

ChantyPak, FestiPak og WhipPak

211007, Chantypak

Chantypak er Purtos’ nyeste medlem inden for vegetabliske fløder. Chantypak er sødet og differentierer sig med sin lækre smag af vanilje. Den giver en fantastisk blød fornemmelse i munden og dens alsidighed gør den nem og rar at arbejde med i dine kager eller dekorationer. Du har et utal af muligheder. Brug den som fyldning, topping, base til mousser eller måske et alternativ til den velkendte fløde.

214345, Festipak

Festipak er en usødet vegetabilsk fløde, som kan bruges i både søde og salte applikationer, med den store fordel at den er meget varmestabil. Brug Festipak til dine kolde tørkager eller som din kogte fløde i søde mousser, salte supper og saucer. Festipak vil tilføje en cremet lækker fornemmelse til dine opskrifter.

213046, Whippak

Whippak er en multi-funktionel vegetabilsk fløde med en neutral smagsprofil og en meget cremet mundfornemmelse. Whippaks meget gode piske-stabilitet resulterer i en super god volume og tilføjer noget ekstra hold til din fløde. Den er perfekt til at lave dine egne fyldninger, som for eksempel en lækker blød chokolademousse.

Læs meget mere om alle 3 produkter, anvendelsesmuligheder, dosering, fakta mv. i folderen ovenover og bestil direkte i BIBS.