Kan kunderne købe produkter til både den lille og den store sult hos dig?

Det er først på året og “sundheds-trippene” er i fuld gang ude af i det danske land.
Nogle spiser ikke kulhydrat, andre spiser kun grønt, nogle spiser meget fedt og andre spiser kun kød. Det kan være svært at følge med i, og man ikke kun kan indrette sige efter at danskerne går “sundheds-amok” i starten af året. Men det, en hver bager med respekt for sig selv og sine kunder burde indrette sig efter, er at have nogle sunde alternativer i sin butik, som er med til “dække” hele dagen ind – Produkter til den lille sult, den store sult, den søde sult, den salte sult den sunde sult osv.

Vi har gennem hele 2017, slået et slag for vores gode samarbejdspartner Wolf ButterBack, og det vil vi fortsætte med, da de har de lækreste smørbagte snack-produkter, som forbrugerne elsker. Wolf ButterBack, har alt i snacks – alt til den lille sult TO GO. Vil du have flere ideer til TO GO produkter, så prøv at kigge på denne artikel Real Food Fast, der er inspiration at hente

Vil du have endnu flere ideer, til snacks, sandwiches, salater, emballager mv., så tag et kig i vores folder vi kalder “Alt hvad du skal bruge“. Vil du gerne lave mere i sandwich, snacks, salater, så prøv at kigge på denne artikel og download folderen – der er inspiration at hente.

Kunne du godt bruge endnu mere inspiration i den retning, så tag fat i din BÄKO Konsulent.