Aktiv surdej – PANATURA®

Download opskrifter med PANATURA

Aktiv surdej med lang holdbarhed

Ind til nu har det, at producere hurtigt fremstillet brød betydet, at acceptere en lavere kvalitet med hensyn til smag, skorpe og krummestruktur. For at overvinde disse problemer har vi udviklet PANATURA®, et unikt koncentreret surdejskoncept.

PANATURA® egenskaber:

  • Kort fermenteringstid, 1-4 timer sikre stadig kompleks aroma
  • Lavt doserings niveau 1-3 på melet
  • Højere vandtilsætning sikrer friskholdelse og silkeblød krumme
  • Erstatter de fleste produkter, og er således uden e-numre

PANATURA giver dig mulighed at fremstille brød i højeste kvalitet med betydelige økonomiske besparelser og 100% clean label. PANATURA® er baseret på en patenteret gæringsproces, der bruger specielle typer bagegær i en kombination med naturligt forekommende mælkestyr bakterier. Disse mikroorganismer i PANANTURA® bruger stivelse og mineraler, der findes i melet, til at fermentere og øge brødets volumen. Derudover producerer de også milde syrer og karakterfuld smag. Bagværk fremstillet med PANATURA® har rigere smag, bedre sprødhed, blødere krummer og øget holdbarhed, mens der kun bruger naturlige ingredienser.

Se ovenstående 5 opskrifter på brød med PANATURA®

  • Surdejsbrød – Chiabrød – Græskarbrød – Baguette – Foccacia & Croissant

Bestil produktet direkte i BIBS og ta’ fat i din BÄKO konsulent, hvis du ønsker at vide mere om produktet.

520292, Panatura® Forte Plus (til deje på frost), 10 kg