SOMMER 2022 🌞

Sommer folder 2022

SOMMER SÆSONEN
Kig’ med her for at få inspiration til nogle af sommerens mest solgte produkter: Jordbærkager, koldskål, tapas, produkter til grill, sommer hyldevarer, picnic varianter og meget mere… I år har vi valgt, at dette er en inspirationsfolder, med masser af billeder og idéer til forskellige sammensætninger, varianter og andet til sommerens produkter. Vil du have opskriften på noget af det du ser, kan du ganske enkelt klikke ind her i OPSKRIFT FOLDEREN HER, hvor du finder de forskellige opskrifter.

SIKRE SOMMER HIT
Vi har et par nye idéer til de altid sikre sommerhits. Fx jordbærkagen, to go tapas, grillbrød og topping til koldskål. Giver det ikke rigtig god mening, hvis bageren fx både sælger kammerjunker og crunch topping til koldskålen (som vi spiser i litervis hele sommeren)? Se side 4-5 i folderen. Gør noget ud af dine brød, kager og måltidsløsninger i forbindelse med Tour de France hele juli og især den 1.-3. juli, hvor Touren køres i Danmark. Find idéer her i folderen på side 6.

SOMMERENS HYLDESALG
Når det er koldt, vinter/efterår, er man ikke i tvivl om, hvad der hitter, når det kommer til hyldesalg. Småkager, marmelader og chokolade. Men hvad så, når det er sommer? Hvad bliver hylderne så fyldt med? Rugbrødschips, marmelade og rasp – ja selvfølgelig! Men hvad med fx kammerjunker, grissini, knækbrød, croutoner og toppings til koldskål? Se med på side 9.

SOMMER GRILL BRØD & KAGE
Se også en masse idéer til kage og brød, der egner sig godt til grillens højsæson. Fx en blommekage, grill snackbrød og brød med decor paste. Se side 8 i folderen.

Vi håber, din butik vil bugne af købelystne sommerglade kunder, til køb af sommerens kolde varianter og sæsonens mad og brød- fristelser. GOD SOMMER 🌞