Lokalt håndværk på hylderne…

GO LOCAL brochure

GO LOCAL er klar til introduktion

Vi er både glade for og stolte af, at kunne lancere samarbejdet med GO LOCAL.

GO LOCAL er en dansk virksomhed, som har samlet små danske føde- og drikkevare producenter i et leveringssystem. Der er 85 producenter i stald hos GO LOCAL, men til opstart er der valgt de 14 mest relevante ud (se mere HER). Der er lige omkring 300 varer på www.golocalshop.dk  – Alt lige fra mjød, til dressinger, supper, pesto, pasta, saft, is, kaffe, bolsjer og meget andet. Alt sammen udvalgt, som en pendant til dine håndværksprodukter…

Vi arbejder hver dag for, at den danske håndværksbager har de bedste betingelser, som overhovedet muligt. I  samarbejdet med GO LOCAL, vil vi give vores kunder mulighed for, i endnu højere grad, at være en specialbutik. At skille sig ud fra dagligvarehandlen, og i den grad give kunderne en oplevelse af kvalitet og håndværk, når de træder ind i din butik.
Dette kan blandt andet gøres ved, at have nogle lokale varer på hylderne, som skiller sig ud fra supermarkedets udvalg.

Vil du skille dig ud fra detailhandlen og tilbyde kunderne lokalt håndværk i hele butikken, så bliv kunde hos GO LOCAL

Hvorfor blive en del af “smagen af lokalt håndværk”?

Fordi dine kunder stiller højere og højere krav til det de spiser – det er jo derfor, de går til håndværksbageren efter brød og kager?
Kunderne vil ikke nødvendigvis spise mere, men de vil gerne spise bedre, de vil gerne have kvalitet og en oplevelse, når de kommer ind i din specialbutik. Med GO LOCALs varer, samlet et sted i din butik, vil det naturligt drage dine kunders blik mod “lækkerierne” og give et mersalg. Ganske enkelt; produkter “fra en håndværker til en anden”!

GO LOCAL gør det nemt for dig

Det er nemt for dig, fordi du kan bestille det hele et sted. Men endnu vigtigere, nu bliver det nemt for dine kunder at fylde deres køkken op med lækre lokale specialvarer. På en gang kan din kunde besøge adskillige danske gårdbutikker, bare ved at gå ind i din butik. Med disse produkter er det håndværket, der gør forskellen på hylden, såvel som det dit håndværks brød og kager der gør forskellen bag disken.

Konceptet er enkelt, det er nemt at oprette sig, det er nemt og bestille og der er tilmed mulighed for at tilkøbe displayløsninger, der passer til din butik

Konceptet er enkelt, det er nemt at oprette sig, det er nemt at bestille varer til konkurrencedygtige priser, og der er tilmed mulighed for at tilkøbe displayløsninger, der passer lige til din butik. Oveni det medfølger der skilte og hyldeforkanter, så du nemt og enkelt kan skilte med de lækre lokale håndværksprodukter, du sætter op på hylden.

Kundeoprettelse hos GO LOCAL

Gå ind på golocalshop.dk, opret dig som kunde HER. Når du har gjort det, behandler GO LOCAL dine data og du får besked tilbage, når du er oprettet. Herefter er det blot at gå i gang med at bestille lokale håndværksprodukter, som passer godt til dine egne produkter og som dine kunder efterspørger …

Smagen af lokalt håndværk på vej til dig

Glæd dig til din BÄKO Konsulent kommer forbi dig og fortæller meget mere om konceptet – han har både brochure, produkter og masser af idéer med sig. Kan du ikke vente, så ring til din BÄKO konsulent, så I kan tage dialogen om konceptet med det samme.

Du kan læse meget mere om konceptet på www.golocalshop.dk og/eller i ovenstående PDF.