Hurra for nogle af vores gode kunder…. TILLYKKE!

Det skyller ind over nogle af vores gode kunder med titler, hæder og succes. Det er vi stolte af, så derfor denne artikel med de 3 seneste hædersprisninger.

Danmarks bedst rugbrød

Hele 2 “Danmarks Bedste Rugbrøds titler” er landet hos Reinh Van Hauen. I Søndagsavisen har de vundet for deres Græskarrugbrød, 6 ud af 6 stjerner. I Berlingske har deres Sønderjyskerugbrød vundet, 5 ud af 6 stjerner.

“De lækreste rugbrød med græskarkerner får man hos bagerbutikkerne Van Hauen”, skriver Søndagsavisen. “Kernerne gør sig godt i munden, for der er mange af dem, og der skal tygges godt, men de er samtidig bløde. Skorpen er lækkert crispy, og salt, syrligt og sødt giver en dejlig helhed” siger Lone Gerhard Sonne (smagsdommer) om testvinderen fra Van Hauen.

Kæmpe stort tillykke med at have hele 2 af “Danmarks bedste rugbrød” på hylden – Reinh Van Hauen.

Årets Kagens dag “vinderkage” 2018

Fra indgangen til Københavns Rådhus bugter køen sig henover pladsen. Folk står i kø til Kagens Dag. Hele 800 kagesultne er klar, til at spise sig igennem en masse kager. 26 håndværksbagere fra Københavns Bagerlaug er nemlig stillet op med sådan cirka 10.000 kager. De kagesultne smager sig igennem kagerne og afgiver deres stemme på den kage, de bedste kunne lide. Den, der får flest stemmer, vinder titlen som “Årets kagens dag kage 2018” og overskuddet fra dagen går direkte til Børne Cancer Fonden – kr. 60.000,- kunne Bubber videregive til Fonden i år.

Det bageri, der i år løb med den fine titel, er Michael H konditoriet i Gentofte. Kagen hedder Gold Bernhardt – den står på en makronbund, med passionsfrugt-creme og gold-chokolade-creme.

Lyder lækkert og ser super flot ud – stort tillykke – Michael H Konditoriet.

Danmarks bedst romkugler

Til FoodExpo i Herning vandt Nørre Aaby Bageri prisen for “Danmarks bedste romkugler”. 29 andre bagere stillede op i konkurrencen, Nørre Aaby Bageri vandt 1. pladsen og det har givet pote lige siden. Det har givet primetime tv-tid, masser artikler er skrevet og delinger på de sociale medier. Mange 1.000 romkugler er solgt siden i midten af marts, de fleste dage er der meldt udsolgt og det forsætter. Kunderne kører gerne gennem landet, for at sætte tænderne i “Danmarks bedste romkugle”, de kommer fra Hobro, Herning, Vejle, Nordenfjords, Sorø, København og Helsingør.

Vinder romkuglen – eller trøflen, som den bliver kaldte i nogle dele er landet, er bl.a. tilsat Malibu rom og Nutella og er dyppet i chokolade.

Tillykke med den store succes – Nørre Aaby Bageri.