Få produktion og butik på det rene…

Download PDF med TILBUDDownload PDF med oversigt

Nyt år, ny start, nye systemer

Vi kan anbefale at kigge på og få gjort rent i krogene, og ligeledes kigge på procedurerne omkring rengøring og hvilke ansatte, der må håndtere hvilke produkter.

BÄKO DANMARK har et mangeårig samarbejde med Jysk Kemi. Dette betyder bl.a. at de produkter, vi har på lager, er alle dem du skal bruge for at gøre rent på alle flader i produktion, såvel som i butikken. Kvaliteten er god og priserne er lave. Alt kan findes direkte i BIBS og er der noget du ikke kan finde, skaffer vi det hjem via Jysk Kemi.

Når du køber dine rengøringsprodukter gennem os, er der altid fuld adgang til alle opdaterede datablade, du får en produktoversigt med fuldt overblik (lamineret, gennem din BÄKO Konsulent) over, hvad produkterne anvendes til og eventuel brug af sikkerhed/beskyttelse.

Klik ind i folderen nedenfor at se rengøringsprodukterne fra Jysk Kemi.
Vil du se folderen i fuldskærm, skal du klikke i nederste højre hjørne [  ].

TILBUD – spar 25 %

Frem til den 1/5, har Jysk Kemi TILBUD på Skumanlæg og på Blandesystem, som giver dig en besparelse på både vand- og sæbeforbrug. Se PDF ovenfor – du kan spare op til 25 %.
Kontakt din BÄKO Konsulent, hvis du gerne vil vide mere om produkterne. Tilbuddet skal bestilles hos din BÄKO Konsulent eller BÄKO Kundeservice.