BÄKO information iht. Corona

De seneste retningslinjer fra vores regering og myndigheder, betyder meget for os alle. Vi må alle være ekstra opmærksomme, tage alle de nødvendige forholdsregler, men derudover forsøge at holde hjulene i gang. Alle restriktionerne, grænselukning m.m., gælder IKKE for transport af fødevarer! Den tunge trafik med alle former for fødevarer, får lov til at krydse grænsen, hvilket betyder, at der ikke vil være nogle ændringer eller restriktioner for levering af dine råvarer fra BÄKO. Det er fortsat muligt at bestille varer, vi leverer på de sædvanlige og normale leveringsdage, det ændrer sig p.t. ikke.

Ændring hos BÄKO DANMARK
BÄKO DANMARK kommer også til at ændre lidt omkring vores hverdag, men her taler vi udelukkende om fysisk tilstedeværelse. Vi vil primært arbejde hjemmefra, men I kan som altid komme i kontakt med os, på telefon og på mail.

Bestillinger & leveringer
I kan bestille varer som normalt, vi leverer fortsat på Jeres normale leveringsdage, det ændrer sig ikke. Der vil som altid komme ændringer omkring helligdage ved Påsken, men ikke før.

OBS! BÄKO følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og har sat procedure i gang omkring håndvask, afspritning og at holde ekstra afstand og det gælder ALLE inkl. lagerfolk, leverandører og chauffører.

Har du spørgsmål til bestillinger eller leveringer, er du som altid velkommen til at kontakte BÄKO Kundeservice eller din BÄKO Konsulent.

Pas på hinanden 🙏

Med venlig hilsen
BÄKO DANMARK