Trends

14. juni 2018

Tænker du som virksomhed på miljøet?

Forbrugerne går mere og mere op i bærdygtighed også på det produkterne er pakket ind i… Når du handler din emballage, tænker du så ...
13. juni 2018

Hvilken type kunder vil du gerne tiltrække?

Der er 4 STORE kundegruppe, der er interessante og købedygtige Hvilke type kunder får du mest besøg af, og tilpasser du dig til det? Eller er der en kundegruppe, du gerne vi have flere af ...
28. maj 2018

For mange forbrugere, er tid en mangelvare…

Hvordan kan du hjælpe dine kunder til mere tid? Det er med bl.a. derfor convinience-bølgen skyller ind over Danmark, i detail boomer alt, hvad der hedder ...
20. april 2018

Like os på Facebook og hold dig opdateret

Hvis du ikke vil gå glip af vigtige informationer, skal du gøre dig selv den tjeneste at “LIKE” vores side på Facebook Facebook er det mest brugte ...
01. januar 2018

Er du glutenfri?

Bageren elsker gluten, som giver brødet smukke og delikate strukturer. Men mange mennesker vælger i dag at leve glutenfrit, af den ene (sygdom) eller ...
23. maj 2017

Spis BARE brød til…

Sundhedsentusiaster ser med stor skepsis på brød i disse år. Især hvedebrødet er i bad standing og bliver hos mange forbrugere erstattet af andre ...
23. april 2017

Stemning sælger som varmt brød

Det skal se indbydende ud, når der ligger kanelsnegle og boller i vinduet. Men stemning sælger også. Hos bagere som Søster Lagkage i Viborg eller Grannys House i Søborg og Mormors i København City gør de sig umage med konditorkagerne, men der er også arbejdet grundigt og målrettet med den ...
23. april 2017

Træk en cupcake i ”hæveautomaten”

Ideen er ikke ny – mange husker sikkert stadig, da bagerne solgte gammelt wienerbrød i automaten om natten. Men hvorfor ikke sælge muffins eller ...
23. april 2017

Alle vil beundre bageren

I gamle dage gemte bageren sig i baglokalet, og han var gået hjem i seng, da de fleste kunder kom til butikken. Men nutidige ...
19. april 2017

Drive-in bagerier boomer i Danmark

Det er under 10 år siden, Danmark så det første drive-in bageri. Men fænomenet har bredt sig til hele landet og boomer i disse ...