Kvalitet

Omfattende kvalitetsstyringssystem

I samarbejde med indkøbs- og lagerfunktionerne hos BÄKO Schleswig Holstein er der udarbejdet et sæt principper til sikring af kvaliteten.

Se en kort beskrivelse af disse principper

God produktionspraksis, fødevaresikkerhed og høj produktkvalitet er essentiel for at imødekomme vores kunders krav om produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige markedsbetingelser.

Til at kontrollere at disse princippe, er det aftalt med den danske Fødevarestyrelsen, at det er dem, der er kontrolmyndigheden. Det betyder, at det er Fødevarestyrelsen, der foretager kontrolbesøg og kontrollerer, at alle procedurer overholdes – derved sikres, at der leveres de bedste varer til de billigste priser.

Datablade

Hvis du som kunde har brug for et datablad på et produkt, så gør du følgende: gå ind i BIBS klik ind på produktet, kig ned i venstre hjørne under Generelt. Hvis der er udarbejdet et dansk datablad på det pågældende produkt, viser der sig en tekst: Produktdata klik på denne tekst, og så kommer der et databladet op i en PDF, der er lige til at printe.

Hvis IKKE der viser sig teksten: Produktdata på det produkt, som du ønsker datablad på, så skal du kontakte Kundeservice, så bliver det ønskede datablad sendt til dig på mail.

Se kontrolrapporter, deklarationer og erklæringer her:

Vi arbejder hele tiden på at sikre kvalitet i alle led.

Ved spørgsmål til vores kvalitetsprincipper, kontaktes:
Poul-Erik Pedersen på tlf.: +45 2170 1350.