Mikkel Hansen støtter op om ÅRETS skrabe-julekalender

til fordel for kræftramte børn og deres familier

I takt med at Claus Bodenhoff flere gange har cyklet Danmark Rundt med det gode indsamlingsformål og samtidig er meget sports interesseret, kender han efterhånden mange sportsprofiler. Claus er bl.a. tæt knyttet til håndboldklubben Flensburg Handewitt i Flensborg.

Da Paris Saint Germain så gæster SG Flensburg Handewitt tirsdag aften, er Claus hurtig til at præsentere dem for julekalenderen. Med på PSG’s hold er 2 danske landsholdsspillere, Mikkel Hansen og Henrik Toft Hansen. Begge blev præsenteret for Danmark Rundt Team Bodenhoff’s julekalender, som er lavet i samarbejde med BÄKO DANMARK. De blev informeret om, hvordan kalenderen er blevet til, hvor den sælges rundt i landet mv. Alt i alt synes de store håndboldprofiler, at det er et godt projekt og håber at det får stor succes.

Mikkel Hansen og Henrik Toft Hansen udtrykker begge:

Vi håber, der bliver solgt rigtig mange julekalendere, så børn med kræft kan få nogle gode oplevelser for de indsamlede midler omkring et fantastisk projekt, som vi gerne bifalder.

Vi er glade for og stolte over, at der er så stor opbakning landet rundt – følg med her og se hvor mange bagerier der sælger kalenderen, der kommer flere til dag for dag. Ta’ kontakt til din BÄKO Konsulent, hvis du ønsker at sælge kalenderen i din butik.