Endnu flere støtter op om Årets skrabe-julekalender

til fordel for kræftramte børn og deres familier

Igen er Claus Bodenhoff ramlet ind i en Danmarks bedste håndboldspillere – denne gang Rasmus Lauge, som til dagligt også spiller i Flensburg Handewitt i Flensborg. Rasmus opfordrer også til at man støtter op og køber skrabe-julekalenderen.

Og det går heldigvis rigtig godt med at får kalenderne distribueret ud i landet og kunderne tager også rigtig god imod kalenderen. Mange er rigtigt aktive med at promovere julekalenderen både i butikken og på de sociale medier. For at illustrere, hvordan det går rundt om i landet, kommer der et par eksempler her:

I Eriks Bageri på Amager, har de på en uge solgt 151  julekalendere, her er det primært deres Facebook posts, der har “solgt” kalenderen.
I Brogaards Bageri i Tinglev, har solgt 799 julekalenderen på små 3 uger. Her er de ansatte sat meget ind i selve projektet, samt her har man flere gange om ugen postet på Facebook. Bageriet har også fået omtale via de lokale nyhedsmedier (Tv2 Syd), og den lokale avis.
Og der er mange flere af de gode eksempler der ude – indsatsen er enorm!
TAK af hjertet 🙂

TUSIND TAK FOR JERES STØTTE

Vi er glade for og stolte over, at der er så stor opbakning landet rundt, pt 127 butikker har taget kalenderen ind – følg med her og se, hvor mange bagerier, der sælger kalenderen, der kommer flere til dag for dag.

Det er ikke for sent at sælge julekalenderen – tværtimod, der er jo masser af gode præmier og en gratis børnebillet bag på hver eneste!

Ta’ kontakt til din BÄKO Konsulent, hvis du ønsker at sælge kalenderen i din butik, eller skal have fyldt op, fordi du allerede har solgt dem, du havde.