Husk INTERNORGA i Hamborg

INTERNORGA Messeplan

Vi vil gerne inviterer dig til messe i Hamborg – INTERNORGA

Som de eneste i Danmark kan vi tilbyde dig en gratis adgang til messen; du skal blot følge instruktionerne nedenfor. Normalt koster det 250,- at komme ind på messen, men med denne kode er det ganske gratis for BÄKOs kunder at komme på INTERNORGA.

INGERNORGA er en internationale fagmesse for Hotel, Gastronomi, Bageri og Konditori. Messen er 100.000 m2 med 1.300 udstillere fra ca. 25 forskellige lande. Der vil være over 90.000 besøgende på de 5 dage.

Fra 15. til 19. marts. Fra kl. 10-18 hver dag

BÄKO har en kæmpe stand i Hal B stand B6.233, her er der plads til mange siddende gæster, der er nyheder og trends og der vil også være en repræsentant fra BÄKO DANMARK. Vi kan byde på en bid mad, en forfriskning og fortælle om de produkter, vi har fokus på på messen.

Ta’ afsted og bliv inspireret indenfor råvarer, produkter, indretning, service, emballage og meget mere.

GRATIS indgangsbillet

  • Indgangsbilletten kan findes via dette link HER
  • Du skal bruge koden: IN19DK
    Tast i det felt, hvor der står ”Hier Code eintragen”
  • Tryk på ”Hier registrieren” og opret dig med kontaktdata
  • Jvf. Persondataforordningen skal alle besøgende selv registrere sig online og udskrive eller downloade entrébilletten.
  • Med billetten kan du gå direkte til indgangen, hvor billetten scannes

Vi glæder os til at se dig i Hamborg. Kun 4,5 timer fra København i bil, eller 50 min. med fly. Kun 3,5 timer fra Århus i bil.

Har du spørgsmål til messen, eller til hvordan du får fat i din gratis billet, så er du velkommen til at tage kontakt til din BÄKO Konsulent.